مدیریت شهری آمل درمسیر احیای خانه های تاریخی شهری
شهرداری آمل به منظور حفظ هویت تاریخی خانه های قدیمی دراین شهر، مرمت واحیای این خانه ها را پس از خرید و درقالب سرمایه گذاری بخش خصوصی آغاز کرد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و روابط عمومی شهرداری آمل، امضای تفاهم نامه وقرارداد دوجانبه شهرداری آمل با سرمایه گذاربخش خصوصی درهمین راستا وعملیاتی شدن این طرح، درمحل شهرداری آمل انجام شد تا مرمت واحیای خانه های تاریخی سطح شهر با اولویت وتملک وارد مرحله اجرایی قرار بگیرد.
شهردارآمل پس از امضای قرارداد تفاهم نامه همکاری با سرمایه گذارجدید گفت: شهرداری آمل درگام نخست، با خرید خانه تاریخی ملک با قدمت حدود 200 ساله دربافت قدیمی وتاریخی شهرآمل که درمعرض تخریب جدی قرار داشت، برای مرمت واحیا آن اقدام کرد.
مهندس علی داودی افزود: دراجرای این طرح مرمت واحیا خانه تاریخی ملک با برآورد مالی 32 میلیارد ریالی درقالب طرح سرمایه گذاری که سرمایه پذیرآن شهرداری آمل و سرمایه گذارآن " " محمود دلیر" از فعالان بخش احیا ومرمت خانه های تاریخی درسطح کشور است، با نظارت وپیگیری های سازمان عمران وبازآفرینی شهرداری و مدیریت سرمایه گذاری شهرداری آمل وهمراهی ادارمه میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری شهرستان آمل انجام خواهد شد.
وی، با تاکید بر لزوم شناساندن هویت تاریخی قدیم آمل به نسل جوان وآینده این شهر افزود: احیای خانههای تاریخی در دستور کار شهرداری آمل قرار دارد و با توجه به اینکه کهن شهرآمل به عنوان یک شهر تاریخی و فرهنگی شناخته میشود، این مزیت، مدیریت شهری را ملزم کرده تا مرمت و احیای خانههای تاریخی را در برنامه های اولویتی خود در سیاستهای مدیریت شهری دراین دوره داشته باشد.
شهردار آمل ، با اشاره به اینکه در کنار توسعه عمرانی شهری، شهرداری در حوزه های فرهنگی، اجتماعی توجه ویژهای نیز به حوزه فرهنگ و تاریخ شهری دارد و خود را ملزم به حفظ همه آثار تاریخی و فرهنگی به جای مانده ازگذشته این شهر می داند.
مهندس داودی یادآورشد، درهمین راستا شهرداری آمل درحال حاضر اجرای طرح بزرگ پیاده راه سازی هسته مرکزی شهرآمل را عملیاتی کرده است، تا انشاله درآینده ظرفیتهای گردشگری درون شهری آمل نیز مورد توجه و رونق بیشتری قرار بگیرد.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری شورای شهر آمل هم در این نشست، احیای خانه های تاریخی در این شهر را گامی ارزشمند و چراغ راه برای آینده و پیشگیری از تخریب خانه های باارزش تاریخی در معرض تخریب در بافت قدیمی شهری دانست.
حسن مجیدی کیا افزود: شهرداری آمل در موضوع احیا، مرمت و واگذاری خانه های تاریخی به دنبال سود و درامد نیست، چرا که احیای این خانه برای شناساندن هویت تاریخی این شهر به آیندگان است.
وی اضافه کرد: با حمایت شورای اسلامی شهر ، این امکان برای شهرداری آمل برای خرید وتملک خانه های با ارزش وهویت بالای تاریخی در شهرآمل در ادامه در دستور کار قرار دارد.